miercuri, 8 aprilie 2015

Ziua muncii la piscina

Ai muncit din greu in ultimul timp si meriti o vacanta, e timpul pentru relaxare. Copii au si ei parte de acelasi tratament, urmeaza un week-end prelungit, incarcat de voie buna si relaxare. Locul ideal sa va bucurati de soare este piscina, sa puteti inota imbratisati de soare cat e ziua de lunga.

Pentru a începe, vom partajarea cu tine unele din ideile noastre preferate curte bash!

Cu Ziua Muncii în jurul valorii de colț, care poate însemna doar un singur lucru - Monday Night Football! Au prietenii și familia pe pentru a viziona meciul sau invita vecinii peste pentru o petrecere bloc. Orice ai alege, gata pentru o noapte spirit de piscină primi! Aruncă pielea de porc vechi într-un meci de fotbal atingere, sau să sară în piscina și joacă un joc de polo pe apă sau volei. Hrană invitatii dumneavoastra cu produse alimentare zi de joc, cum ar fi burgeri barbequed sau aripi însoțite cu o băutură rece ca gheața. Nu uita chips-uri și dip!

Swimming pool for sale

Pentru cei care cauta o zi de întinerire la domiciliu, se bucură de o zi la spa-acasă. Începeți dimineața cu un mic dejun sănătos, cum ar fi iaurt acoperit cu fructe proaspete și fulgi de ovaz, precum și invitați-vă prietenii pe care urmează să fie răsfățat de la piscină. Ascultați muzică liniștită în timp ce a primit masaje sau Manis și pedis, precum și aranja un ventilator aburirea pentru toți oaspeții dvs. pentru a se racoreasca. Apa minerala sau șampanie și gustări minion ar fi servit oaspetilor pentru a le menține sentimentul odihnit și relaxat toată ziua.

Utilizarea Ziua ta Muncii să se distreze cu copiii? Dați viață ziua de a juca jocuri de biliard cu familia! Bucurați-clasice, cum ar fi Marco Polo sau încercați un joc nou, cum ar fi Ping Pong Scramble. În timp ce copiii sunt de înot, foc până grătar în aer liber și sărbătoarea pe unele gratar de casă sau să încercați una dintre retetele noastre unice!
Sfaturi de partid: Kebabs cu salata Side

    Panglică capetele fețe de masă sub masa

    Abțină de la utilizarea de sticlă în aer liber

    Folosiți un bazin puștiulică ca un piept de gheață pentru a servi băuturi

    Au prosoape suplimentare pentru invitatii dumneavoastra

    Țineți alimentare care strică din soare

    Nu uita de protecție solară!

Indiferent de traseu pe care o alegeți pentru a sărbători, se bucura piscina curte sau cadă cu hidromasaj. Ziua Muncii Fericit!


Ai mai multe idei de partid piscină? Împărtășește cu noi tai sfaturi curte Bash și trucuri!

By Rochester cleaners.